Clark Olofsson är på rymmen 1972 och skriver till Se

clarkse1

För de flesta som är intresserad av kriminalhistoria eller är tillräckligt gamla så är namnet Clark Olofsson ett återkommande tema de senaste 45-50 åren. Självfallet så finns det mängder av artiklar och reportage genom åren om denna mannen och jag har tänkt att posta alla jag finner. Denna artikeln kommer från tidningen Se nr 43 1972. Clark är på rymmen och han skickar ett brev där han försöker förklara hur han tänker och tycker.

clarkse2clarkse3

Ett svar till “Clark Olofsson är på rymmen 1972 och skriver till Se”

  1. […] av artiklar i dessa gamla herrtidningar och jag har tänkt posta de flesta i framtiden. Nyligen så postade jag en artikel från tidningen Se när Clark var på rymmen. Detta blogginlägg baserar sig på en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: