Mr herrtidning talar

Ibland så frågar vissa läsare huruvida det snart är ”slut” på bra artiklar att lägga upp på bloggen. Vad som är bra eller ej är subjektivt och kring det ämnet kan man diskutera hur länge som helst. Bra, kul eller intressanta artiklar enligt Mr herrtidnings smak finns det för många år framöver. Enligt en grov underskattning så finns det i alla fall en artikel per tidning som är intressant att publicera på bloggen. Om man tar i beräkning att bilden nedanför är ca 1/6 av den nuvarande samlingen (som ständigt ökar), så finns det material för tusentals blogginlägg.

SamlingEfter ha fått bättre ordning på samlingen så börjar nu Mr herrtidning att systematiskt scanna in artiklar. Tidigare så har urvalet av tidningar att scanna in främst varit slumpmässig. En intressant framsida eller tips om att numret innehåller någon intressant artikel har varit främsta skälet att Mr herrtidning undersökt tidningen.
Fördelen med detta handhavande var att årgångar med generellt mer intressanta artiklar per tidning kunde ”sparas”, som att spara en TV-serie man är övertygad är riktigt bra, för att inte i slutändan bara ha de sämre årgångarna kvar att undersöka. Det är dock bara en fördel för mig än för er som läsare.

Förhoppningsvis kommer denna systematiska genomgång ge en bättre helhetsbild om fall eller historier som återkommer i senare nummer eller i andra tidningar.
Avslutningsvis så kan jag inte posta ett inlägg utan att publicera något trevligt från en tidning. Här kommer två riktigt härliga gamla reklamannonser. Mycket nöje tills nästa gång.

samarinFantomen

8 svar till “Mr herrtidning talar”

 1. Sippas Says:

  Toppen! Vilken samling. Blir lite avundsjuk.

 2. tetrapak-13 Says:

  Hej, vart har du köpt dina tidsskriftsamlare? 🙂

  • Tradera, blocket, och diverse annonser på nätet. 🙂

   • tetrapak-13 Says:

    Aha men alla är ju likadana? Letar själv efter såna med etikett, det är därför jag undrar 🙂 vet du nån affär som säljer?

   • Oj, missuppfatta helt (var trött). Ikea säljer dem, Kassett heter de.

   • tetrapak-13 Says:

    Tack så mycket :). Tänkte på en grej. Har en del tidningar som jag vill bli av med, typ dubbletter osv (samlar själv på dessa tidningar) av fibban/lektyr från 60- till 80-talet och några kriminaljournalen samt Se. Är det några nummer du vill köpa som du saknar? Eller har du också tidningar över så kanske vi kan göra ett byte om du är intresserad? 🙂

 3. tetrapak-13 Says:

  Skicka ett mail till tetrapak-13@hotmail.com om hur du vill göra ifall du är intresserad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: