Brutalt saxmord i Karlstad 1982

Den 26:e januari 1982 så blev Göta Vedberg (Signe Larsson i artikeln) brutalt mördad i hennes hem på hamngatan 26 i Karlstad, tre dagar innan Göta skulle fylla 69 år. Gärningsmannen var en Kenth Danielsson (enligt flashback tråd om mordet) som i artikeln benämns som Kurt Davidsson. Kenth var en psykiskt sjuk man med gediget straffregister och som strax innan mordet blev utskriven från Karsuddens mentalsjukhus.

Det är ännu ett mord som det finns väldigt lite information om på nätet. Det som främst finns är flashbacktråden. Journalisten Harry Lords artikeln från Veckans stopp nr 33 1982 ökar kunskapsbanken kring detta fruktansvärda brott.
Enligt Sveriges dödbok så dog gärningsmannen 2/3 1997.

saxmord1saxmord2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: