Svenska skådisen Bo Svenson intervjuas 1971

Bosse Svensson, Bo Svensson eller som han kallas i USA Bo Svenson är en göteborgare som lämna Sverige som tonåring för att söka lyckan i USA. För många äldre är han mest känd som den hårdföra sheriffen Buford Pusser i Walking Tall filmerna och den kortlivade tv-serien. För de yngre så är han nog mest känd som pastorn Harmony i Tarantinos Kill bill vol 2. För min generation, videogenerationen, så är han nog mest känd som den hårda och smått rasistiska sheriffen Bill Cook i den underbara italienska First blood (rambo) rip-offen Thunder.

1971, tidigt i Bosses långa filmkarriär och innan han slog igenom med bland annat Walking tall, så gjorde Fib aktuellt en intervju som publicerades i nr 16 1971. Så fram med en kopp varm oboy samt några ostmackor och njut av denna kulturskatt.

bosvensson1bosvensson2

2 svar till “Svenska skådisen Bo Svenson intervjuas 1971”

  1. Vilken fantastisk blogg. Bra jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: