The Boogey man största klippet tack vare studio S

Det klassiska videovåldsprogrammet i Studio S (SVT 2a december 1980) gav, som det oftast blir med moralpanik, en ökad efterfrågan på de ”hemskheter” som programmet tog upp. Något som den unga svenskan Hélène Gudmundsson 23 år är glad för. 1981 så bor hon i Los Angeles och säljer videofilmer, bland annat The Boogey man och ”Motorsågsmassakern” (Texas chainsaw massacre). Lektyr är på besök och publicerade en artikel i nr 30 1981 under deras ”allt om video” del.
Mycket nöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: