Herrtidning är tillbaka

När jag startade denna sida så pluggade jag på universitet, bodde i en liten lägenhet och var en samlarnarkoman. Idag 8,5 år senare (och ca 4,5 år sedan senaste inlägget) så jobbar jag, bor i ett stort hus och är fortfarande en samlarnörd (även om jag försöker hålla det under schakt med vissa ”krav” vad som jag ska samla på).

Intresset för herrtidningar har levt vidare, till exempel så nådde samlingen nyss ca 4000 st tidningar. Dock så har tiden för att scanna och lägga upp dessa varit begränsad. Men idag, på grund av lite omprioriteringar så har jag ”mer tid” att kunna göra detta. Frågan är om någon är intresserad att läsa dessa artiklar 2022? Vi får se.

Världen förändras i en rasande takt. Och det är nog detta som gör det än viktigare att ibland kunna koppla bort dagens mediasurr och grotta ner sig i något gammalt, kul, udda eller spännande. Så denna sidan har kanske en viss funktion att spela? Oavsett så kommer jag åter lägga upp artiklar och målet är ganska högt ställda. Minst två artiklar per vecka skall det bli (första sex veckornas artiklar är klara). Den takten bör jag kunna hålla, om intresset finns.
Gamla läsare kommer känna igen sig rätt väl men jag kommer ändra lite. En stor grej är att jag kommer lägga upp en hel del sport-artiklar framöver. Jag kommer även bredda och få in mer ”udda” artiklar om allt möjligt. Tanken är att få en mer variation och inte en så hård fokusering kring brottsfall. Men var inte oroliga, jag kommer självfallet fortsätta att posta en hel del kriminalfall i framtiden. Tanken var även att göra om sidan men hjälp av en polare men det kom upp saker som gjorde att det får skjutas på framtiden.

I dagens polariserande samhällsklimat så vill jag poängtera att hemsidan är opolitisk, utan ideologi eller färg. Men jag är en stark försvarare av yttrandefrihet och att inte ändra eller censurera vår historia. Det betyder att jag inte kommer att censurera eller ändra uttalande eller texter från förr för att anpassa det till dagens ”korrekta” benämningar/språk. Klarar man inte av det så är detta nog ingen sida för dig.

Jag startar med att lägga ut 3 postningar idag (1/1 2022) för att jumpstart detta. Får hoppas att ni finner något intressant att läsa.

6 svar till “Herrtidning är tillbaka”

  1. Visste väl att det fanns en anledning till att jag inte tagit bort Herrtidning från RSS-flödet! Välkommen tillbaka och Gott Gammalt År!

  2. optiroc Says:

    Hurra!

  3. Baselius Says:

    Underbart att du är tillbaka! Jag ser fram emot mycken god läsning.
    PS inget optimalt sätt att inte bidra till trams- och tjafs-klimatet där. Bara kör på och skit i vad ömfotingarna säger. Gråtvalser om att vara utsatt för censur är en omistlig del av den offentliga tramsdansen. DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: